Binnenkort van de TAP: Gulden Draak Calvados

Binnenkort van de TAP: Gulden Draak Calvados

Voor April hebben wij het bier gulden draak calvados gekozen. Dit bier is vanaf April van de tap te verkrijgen. een uniek bier wat zelden van de tap geserveerd wordt.

Gulden Draak 9000 Quad heeft 4 tot 6 maanden gerijpt op houten Calvados vaten (een appel cider brandy). Dit is het nieuwste bier van Brouwerij van Steenberge. Dit alles resulteerd dat het bier zeer verrassend en fruitig is. Let wel het is een stevig bier met een geweldige smaak met ruim 10% alcohol. 

Deze moet je zeker geproefd hebben als bierliefhebber en dat kan vanaf april bij de Loco!!

Binnenkort bij de Loco: Hertog Jan Enkel

Binnenkort bij de Loco: Hertog Jan Enkel

Hertog Jan Enkel is een zeer toegankelijk goudgeel bier wat licht in alcohol is. Geïnspireerd door de vroegere enkele of 1 kruis bieren uit de abdijen. Na het lageren van het bier hebben we verse Ella en Mistral hop toegevoegd, dit noemen we als brouwers; drooghoppen. 

Het drooghoppen zorgt voor frisse, rijke en exotische aroma’s. Een prachtig bier om wat vaker van te kunnen genieten en een mooie aanvulling naast de traditionele Dubbel en Tripel. Het is een echt bier voor de hop liefhebber, geniet ervan!

Piraat Rum Barrel Aged

Piraat Rum Barrel Aged

Wisseltap:
----------
gekozen door de vrienden van 't Locomotiefke

Piraat Rum Barrel aged €5,00
Moutig en fruitig met uitgesproken rum-accent. Gebrouwen ter ere van de oorspronkelijke zeevaarders van de 19e eeuw, leek Piraat Ale voorbestemd om gerijpt te worden in rum vaten. De winnaar van de Belgische klassieke en niet-alledaagse gouden medaille wordt voor het eerst sinds het begin in tonnen gerijpt. Bij 10,5% ABV heeft het bier een groot moutprofiel dat smaken van landbrood en gedroogd fruit produceert. 
.
Vanwege de nagisting in de fles/fust, werd Piraat altijd beschouwd als een van de soepelste sterke ales ooit gebrouwen. Door het te rijpen in rum vaten, pikt het bier vanille accenten op, die het bier een excentrieke zeer uitgesproken smaak bezorgt, zonder de pittige kwaliteit, die Piraat beroemd heeft gemaakt te overheersen.

Nieuwe bierkaart vanaf 15 maart 2017

Vanaf 15 maart wordt onze kaart vernieuwd! kom snel eens kijken en proeven en laat ons weten wat je van onze nieuwe bieren op de kaart vindt!

Ook breiden we ons hapjes assortiment wat uit met wat nieuwe producten die lekker bij zijn bij verschillende bieren.

15 maart gaan we weer open!

tot dan!

 

Team de Loco

Leffe Kerstbier nu verkrijgbaar

Leffe Kerstbier nu verkrijgbaar

Vanaf nu verkrijgbaar tijdens de winterperiode bij Biercafé 't Locomotiefke. Laat je verassen door de heerlijke smaak van kruidnagel en karamel. Je krijgt meteen een winters gevoel. Bestel hem aan de bar voor slechts €4,00 en geniet binnen van onze winterse sferen of buiten op ons winter terras! 

Dit unieke, warme amberkleurig kerstbier zet een aloude brouwerstraditie voort.
Enkel de beste gerst en hop wordt bewaard om eenmaal per jaar dit fruitige en kruidige karakterbier te brouwen.
Leffe Kerstbier. Warm karakter, feestelijk genieten.

Back to de hooi Part 2! 29 oktober

Back to de hooi Part 2! 29 oktober

Ja het is eindelijk weer zover! De datum van Back to de hooi part 2 is bekend. We gaan een op zaterdag 29 oktober samen met jullie er een onvergetelijke avond van maken! Zorg dat je je aanmeld via Facebook. Ook deze editie hebben we DJ KYMO (resident DJ van de hooizolder)

Er zullen klanken vloeien van de jaren 80 tot aan nu, heb je verzoekjes? Dan kan je altijd even naar de DJ lopen. Deze staat achterin halverwege de trap.

Neem je mooiste kleren mee en je beste humeur en samen zorgen we voor een leuke avond!

tot dan!

Loco

Ijsland's witbier, nu verkrijgbaar bij de Loco

Ijsland's witbier, nu verkrijgbaar bij de Loco

Ja je leest het goed! Bier uit IJsland en nog wit ook! Laat je verrassen door dit biertje. Gebrouwen met IJslands bronwater en winnaar van zilver en goud bij internationale bierwedstrijden te Londen. Kortom ben je een witbier liefhebber dan moet je deze zeker eens geproefd hebben!

Alcohol percentage 5,2%, je proeft Citrus en heeft een pittig afdronk. Alleen het flesje is al een museumstukje om naar te kijken.

HERTOG JAN & KIKA presenteren: Het Elfde Gebod

HERTOG JAN & KIKA presenteren: Het Elfde Gebod

Hertog Jan heeft éénmalig Het Elfde Gebod opnieuw gebrouwen voor het goede doel. De organisatie geniet & geef heeft Hertog Jan benaderd om een bier te brouwen waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan een goed doel. Dit jaar is dat KIKA, kinderen kanker vrij.

Hertog Jan heeft 76 hectoliter gebrouwen. Dit is tevens (76) het percentage kinderen wat geneest na behandeling. Om de 100% te halen is er meer geld nodig en Hertog Jan wil hierbij dit jaar graag helpen.

Het Elfde Gebod is een blond bier van 7% en is tijdelijk bij ons van de TAP verkrijgbaar. U geniet dus van een lekker bier en steunt daarmee gelijk het KIKA fonds.

Meer info op www.genietengeef.nl

Hertog Jan Grand Prestige en Tripel nu ook in kleine fles

Hertog Jan Grand Prestige en Tripel nu ook in kleine fles

We serveren al geruime tijd Hertog Jan Grand Prestige en Hertog Jan Trippel in 0,5 liter kruiken. Als je toch iets minder dorstig bent hebben we deze heerlijke bieren nu ook in kleine flesjes van 0,25 liter. De Hertog Jan Tripel kost €3,50 en de Hertog Jan Grand Prestige €4,00. Uiteraard geserveerd in het bijhorende glaswerk.

Laat het smaken. Proost!

Geniet, en drink met je maten

Geniet, en drink met je maten

We hebben nu ook grote flessen a 0,75 liter van o.a. Kwak, Leffe en Tripple Karmeliet. Bestel een fles, vraag een aantal glazen en geniet met je vrienden van deze heerlijke speciaal bieren. Een grote fles is goedkoper dan 3 losse kleine flesjes, dus pak je voordeel! Een fles kost €12,95

Corona actie

Corona actie

Nu tijdelijk 4 Corona’s in een bucket voor €12,00 

Dat is €3,00 per stuk!